My Sketches Gportál
Bemutatkozás

Üdvözlök mindenkit a My Sketches Gportál oldalán!

A weboldal azt a célt szolgálja, hol feltöltsem az általam készített rajzokat, vázlatokat és egyéb kreatív alkotásaimat. Ez azt jelenti, hogy javarészt ceruzával, filctollal vagy digitálisan készült rajzokkal találkozhattok a bejegyzéseim folyamán. Leginkább portékat, embereket vagy emberi lényeket szeretek rajzolni. Rengeteg időt töltök el hajformák, frizurák vagy éppen a szemek ábrázolásával. Valamint zene, dorama, anime, film és egyéb ajánlókat is posztolok.

Azonban próbálom szélesíteni a tudásomat, hiszen nagyon tetszenek az energikus, lendülettel teli testábrázolások is. Emelett, a sötét árnyékokkal szeretnék megtanulni bánni. Ritkán rajzolok állatokat, de még annál is ritkábban tájat. Ennek az okát nem tudom, talán azért mert az embereket összetettebbnek találom, vagy mert nagyobb szabadságot érzek olyan téren, hogy úgy formálom meg a karaktereimet, ahogy én szeretném.

Nem egy mappám van a számítógépemen és a telefonomon, amelyek olyan képeket tartalmaznak, amelyeket megszeretnék rajzolni. Javarészük különböző elegáns vagy éppen hétköznapi ruhákban pozoló modellek, a másik részük pedig sminkeket és frizurákat takarnak. El nevezhetném őket az "egyszer úgyis megrajzollak" mappáknak. Célom, hogy minden bennük szereplő képet elkészítsek, de az idő hiánya miatt ez nehézkes.

Szeretem Dél-Koreát és Japánt, igyekszem minél több információt megtudni róluk. Szeretnék egyszer megtanulni vagy japánul vagy koreaiul. Ez okból kaptam a barátnőmtől egy koreai társalgásos könyvet. Az előző információknak olyan jelentőségük van az oldal kapcsán, hogy biztosan felfedeztek olyan bejegyzéseket, amelyekben a kedvenceimet említem. Mivel, kifejezetten szeretem őket rajzolni.

Köszönöm, hogy végig olvastad! Remélem, tetszenek a rajzaim és a bejegyzéseim.

xoxo Sae

 
Menüpontok

 
Zene ajánló

 
Cserék

Nyugodtan jelentkezhettek a cserékhez az üzeneteknél. 

Cassie    
    
   

 
Üzenetek
 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2016.06.28. 18:56
2016.03.24. 12:20
2016.03.24. 12:16
2016.02.27. 19:30
2016.02.22. 17:46
 

 

Bejegyzések

#6 Online játék ajánló

2016.03.24. 12:16, Sae
Címkék: ajánló játék

Sziasztok! Végre szünet van, ez azt jelenti, hogy van időm az oldallal törődni egy kicsit. Itt van egy Online Játék ajánló nektek.

Ebben az ajánlóban olyan játékok találhatóak, amelyeket kipróbáltam és bátran ajánlok mindenkinek akit érdekelnek a harcolós online játékok. Figyelem! A kisebb leírások csupán az én véleményeim, más véleménye eltérhet ettől.

Metin2 - Ezzel már nagyon régóta játszom, a grafika nem olyan nagy szám, de legalább a leginkább nem hozzáértő embernek is egyszerű a játékmenete, és a skillek fejlesztése. Szokták "sima" metinként is emlegetni, mivel ez a hivatalos. Weboldala: katt Ha pontoznom kéne 6/10.

Forsaken world - Ez azért már egy komolyabb grafikájú játék. Aki látott már életébe wow-ot, az kezelni is könnyen megtanulja. Érdekes dolgok vannak benne, sok jutalmat kapunk. Az NPC-ket megtalálni is könnyű, csupán a küldetésnél kell rákattintani a névre. A játék próbálja összekovácsolni az embereket, de szerintem ez nem igazán sikerült, vagy csak én találtam így. Weboldala: katt Ha pontoznom kéne 8/10.

AION - Ez is jó grafikával rendelkezik. Karakter készítésnél egy milliárd beállítás van. Viszont karakter készítésnél már el kell döntened, hogy a "világos" vagy a "sötét" oldalra állsz. A kasztok nem igazán nyűgöztek le, egyiket sem tartom kiemelkedőnek. Nekem úgy tűnt mintha a látványra összpontosítana a játék és nem az élményre. Ami tetszik benne a szárnyak, és a lehetőség a petekkel kapcsolatban. Annyira nem merültem bele a játékba, mert megmondom őszintén nem tetszik. Viszont egyik barátnőm oda van érte. Egy próbát megérhet. Weboldala: katt Ha pontoznom kéne 4/10.

TERA - Újabban ez a kedvenc játékom. A kasztokat -így az embereket is - összehozza, minden városban vegyesen vannak a kasztok, még az NPC-ket illetően is. A grafikája nagyszerű, a kasztok érdekesek nincs olyan ember aki ne találna az ő stílusának megfelelőt, szép helyeket járhatunk be küldetések elvégzésekor, a skillek nagyon jól néznek ki, öléskor fröcsög a vér, a küldetések jól adnak exp-t és pénzt is, mindenféle nemzetiségű ember megtalálható a szervereken. Én angol szerveren vagyok, de angolon kívül, német, román, szlovák és magyar is megtalálható, akik normálisan válaszolnak ha kérdezel, azért a hülyéskedés nem maradhat el. Negatívumként három dolgot tudok megjegyezni. 1.: 31GB, ami nekem nem okozott gondot, viszont hosszadalmas volt a patch töltése.  2.: Még a potit is craftolni kell, ami eléggé megnehezítheti az életedet, főleg lvl 20 körül mikor bossokat kell ölnöd. 3.: Nincs olyan, hogy sok helyed lenne. Ami másrészről jó, mert ez azt jelenti a tárgy drop nagyon jó. De olykor jó lenne több hely. Viszont a dolgokat a bankokban el lehet helyezni, vagy pedig egy árusnál eladni. Weboldala: katt Ha pontoznom kéne: 9/10.

Még nincs hozzászólás.
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!